masuk ah jgn malu2

club mane paling popular?

Saturday, July 10, 2010

potatocrew kembali aktif

potatocrew kini sudah mule aktif di kawasan kemaman,kerteh dan kawasan2 sekitar
setelah lame menyepi kini club itu kembali aktif dengan konvoi2 dan aktiviti lain
kini potatocrew semakin meluaskan rangkaian di kemaman

tetapi belum meluas di rangakaian internet dan belum ada video club ini di youtube
mungkin masa akan datang club ini bakal menjadi club gergasi di terengganu am nya
kepada club yang ingin meletakkan maklumat tentang club disini boleh tinggalkan di shoutbox tepi tu
jom ajak kawan lawat sini
kita bincang hal club ganu kat sini

al-fatihah wat arwah kecek

 sudah sekian lame arwah kecek meningalkan kita..utk tidak melupakan arwah marilah kita dermakan al-fatihah buat arwah semoga ditempatkan dikalangan org2 yg baik
amin

wah 71club masuk tv3(999)

wah femes ah pasni 71club seluruh malaysia dah nampak kenal logo dyeorg..
walaupun logo club lain tidak dipamerkan tapi tetap disebut mungkin wartawan xdapat temubual crew club lain
hehe tapi nama ganu sekrang dh naik..negeri len kecik pale doh tngok awok kite...

terengganu(bandaraya mat rempit)semakin maju dibawah kepimpinan mat said haha tahniah wat all yang terlibat dalam menjayakan club masing-masing

cara-cara menjadi crew benetton

mungkin ramai yang ingin menjadi crew benetton tapi xthu bagaimana
ok cara nya macam ni  - Benetton Crew Terengganu Official Sites Weblog -
Berminat Untuk Menjadi Ahli? RM25 Seorang
Anda Akan Dapat Kad & 2 Sticker (Motorsikal & Helmet)
Sila Emailkan Nama, Alamat & No Tel. (18Thn Keatas!) Ke LeaderBCT@Yahoo.Com

so simple utk lebih keterangan lanjut boleh layari laman rasmi benettoncrew di http://benettoncrew.blogspot.com